gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

KAPO: NAKON PRVE POSJETE MOJ TLAK JE STABILIZIRAN

 

Amer Kapo iz Sarajeva dolazi redovno, svakog vikenda, u posjetu  Podzemnim prahistorijskim labirintima Ravne. Prvi put je u Visoko došao sa željom da vidi piramide i pobliže se informira o ovom arheološkom otkriću. Međutim, uticaj tunela Ravne na njegovo zdravlje kao i na zdravlje njegove rodbine i prijatelja postao je glavni motiv za redovan dolazak i boravak u labirintu Ravne.

Naime, Kapo godinama već koristi terapiju za visok tlak koja i nije baš bila učinkovita.

-        Uprkos redovnom uzimanju lijekova moj tlak je divljao i penjao se na 180/100. Nakon prvog posjeta tunelima tlak je stabiliziran i sada ne prelazi 150/90 – objasnio je.

Kada su u pitanju zdravstvene tegobe njegovih prijatelja i članova porodice, Kapo je istakao problem s bolovima u peti te insomnijom.

-        Uzimali su lijekove za spavanje prije posjete tunelima, sada ih više ne koriste. Problemi sa snom su riješeni – rekao je.

Pozvao je sve koji imaju zdravstvenih poteškoća da dođu i posjete tunele. Odmoći im, dodao je, sigurno neće.

Njegovo svjedočanstvo pogledajte u video prilogu.

Napomena: Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima, Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene. Na službenoj web stranici Fondacije povremeno se prenose izjave i svjedočanstva posjetilaca o ljekovitom djelovanju energije piramida. Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije niti se bavi liječenjem.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required