gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

MIRSAD BUDIMLIĆ: TUNELI RAVNE SU MI RIJEŠILI VISOK ŠEĆER, PRITISAK I SLAB VID

 

Mirsad Budimlić, Sarajlija koji je već dvanaest godina u Švedskoj, posjetio je Podzemni labirint Ravne 2. augusta 2018. Tom prilikom je iznio svoje svjedočanstvo o utjecaju energije tunela na njegovo zdravstveno stanje.

Prije dvije godine dijagnosticiran mu je visok nivo glukoze u krvi, visok krvni tlak i počeo mu je slabiti vid. Discipliniranim odnosom smanjio je šećer na 10, ali je tokom 2017. zahvaljujući devet posjeta tunelima Ravne spustio šećer na normalan nivo od 5,5 – 6,2. Tlak mu se vratio na normalu, te je prestao nositi naočale.

Njegovi doktori u Švedskoj jednostavno nisu mogli da vjeruju u takve brze rezultate bez korištenja lijekova, injekcija ili medicinskih terapija. Čak je doktor održao prezentaciju ovih rezultata pred čitavim timom u Domu zdravlja i pozvao ga da prisustvuje.

Mirsad Budimlić je nekada bio skeptik u pogledu postojanja bosanskih piramida i blagotvorne energije piramida, a sada, nakon što ih je posjetio, preporučuje svakome da dođe i iskusi dobrobiti ovog fenomena u srcu Bosne i Hercegovine.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required