gallery/aaa
* indicates required
gallery/healy f 1a

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

TALISMANI TRAJNE KVALITETE

 

 

Talismani su mali predmeti poznati  od davnine koje svim osobama koje ih nose  jako puno pomažu, te svima mogu donijeti prekrasne senzacije i pomoć na raznim životnim područjima.

 

Njihovo djelovanje je dokazano i provjereno, te se  korist od talismana  osjeća već od prvog trenutka korištenja, pod uvjetom da su napravljeni prema svim pravilima struke.

TALISMANI TRAJNE KVALITETE koji su u našoj ponudi zahvaljući tajnim znanjima i daru stručne osobe koja ih izrađuje i energizira prije korištenja za svaku osobu individualno,  pomagalo su bez kojeg se  ne može i ne treba živjeti.

Talisman trajne kvalitete  koje ovom prilikom imamo u ponudi su izrađeni od  medicinskog čelika i certificirani su od strane Hrvatskog udruženja prirodne medicine. Njihov je vijek trajanja doista trajan, a prema vlastitom odabiru moguće je enrgizaciju ponoviti uz minimalne troškove prema vlastitom nahođenju korisnika.  

 

Zašto  baš medicinski čelik?

 

 Medicinski čelik od davnine je poznat u korištenju za medicinske svrhe, ali i za izradu nakita. Lijep je, neuništiv i doslovno financijski  povoljan kao nadomjestak za srebro.  

Za medicinski čelik koriste se razni nazivi; najčešći su  NIROSTA (njemački)  ili INOX (francuski, “neoksidirajući). Medicinski odnosno  nehrđajući čelik baš poput srebra ima također  gradaciju u kvaliteti. Talismani su izrađeni upravo od onog prepoznatog medicinskog čelika poznatog još od početka stoljeća  kao slitine željeza sa najmanje 12% kroma (da bi bio korozijski postojan). Ovakvom moramo dodati  homogenu moofaznu mikrostrukturu radi izbjegavanja opasnosti od nastanka područja s različitim elektropotencijaom od potencijala osnovne mase.  

Medicinski čelik usto  je hipoalergenski i vrlo je pogodan za osobe koje imaju alergiju na srebro.  

 

DUHOVNA POMOĆ TALISMANA

 

Također je oduvijek poznata, priznata i dokazana duhovna pomoć talismana, pa se upravo i u samoj Crkvi oduvijek koristilo  kako srebro tako predmeti od  nehrđajučeg čelika baš kao talisman, te se izrađivalo posudje i razni pribor, a postoje i zvona izrađena od nehrađajučeg čelika I to ona koja su služila kao zaštita od nečistih sila zla.

Talismani od medicinskog čelika u našoj ponudi s određenim tajnim drevnim natpisima i energizirani posebnim tradicionalnim tehnikama su moćne i neoborive, te trajne amajlije !!

Ovisno o Vašoj potrebi rješavaju razne probleme; od psihofizičkog zdravlja preko ljubavnih problema pa sve do zaštite od zla i blokiranja  nevolja.     

Odaberite model za sebe ili dragu osobu, iz ponude odaberite ono što vam se najviše dopada i što će diskretno postati vaš vjerni, trajni  pomagač.

 

 Nekoliko različitih modela

gallery/yin
gallery/srce

Oblik srca – talisman za ljubav, mir u kući, brak ili oporavak nakon razvoda, rekida veze, te za povratak/oporavak izgubljenih ljubavi. Na ovaj oblik ugrađuju se određene formule koje se graviraju na poledjinu, te postoji mogućnost izrade inicijala na prednjoj strani ili imena osobe/prema vlastitoj želji.  Ovaj talisman prigodno je pakiran u kutijicu, propisno zamotan u krpicu ili tanki papir, te uz njega ide uputa za pokretanje energizacije talismana. Talisman kao takav vrijedi trajno.

Cijena iznosi 580,00 kuna – 650,00 ovisno, plus poštanski troškovi 35,00 kuna (za inozemstvo protuvrijednost 10,00 eura).

gallery/privjesci

Privjesak – privjesak za ključeve namijenjen uglavnom muškarcima, mladjim osobama i modernism ženama koje prate trendove. specifični su po tome što djeluju za vjernost, za sigurnost u prometu, za uspjeh na poslu, zdravlje, protiv raznih negativnih utjecaja, protiv raznih ovisnosti (kockanje,droga, alkohol). Donosi poslovnu sreću, uspjeh, razrješenje sudskih sporava, pomaže za kupnju nekretnina, realizaciju poslovnih ciljeva.  Takodjer ima ugravirane posebne formule na stražnjoj strani, te se dostavlja prigodno zapakiran od oštećenja i negativnih utjecaja, uz uputu o aktivaciji energije. 

Cijena  iznosi  550,00 kuna plus poštanski troškovi 35,00 kuna (za inozemstvo protuvrijednost 10,oo eura). Trajnog je karaktera.

gallery/narukvice

Narukvica, koja pokriva razna područja života namijenjena je svim osobama bez razlike na dob i spol, za poboljšanje zdravlja, psihičku stabilnost, oporavak od bolesti, protiv depresije, za lakše tegobe kod klimaksa, za postizanje potencije kod muškaraca,protiv migrene, mučnine, za lakše ostajanje u drugom stanju, očuvanje trudnoće, anksioznosti, paničnih napada, noćnih mora, tjeskobe, osjećaja krivnje, strahova, mučnina, koristi se kao osigurač od rizika putovanja, poslvoanja, ulaganja. Osim što uz drevnu formula i energizaciju postiže izvanredne rezultate u kratkom roku kod osobe koja ju nosi postoji mogućnost graviranja inicijala ili imena osobe, te postoji mogućnost ugradnja specijalnih niti odnosno dragog kamenja koji dodatno pojačava učinak u točno određenom zdravstvenom problemu. 

Talisman je trajnog karaktera, dostavlja se propisano pakiran.

Cijena je samog talismana sa ugraviranom formulom i energizacijom  640,00 kuna;  graviranje dodatno imena ili inicijala osobe, dodatnih 150,00 kuna a ugrađivanje niti ili dragog kamenja za određeno zdravstveno stanje dodatno je 200,00 kuna; poštanski troškovi su za RH 35,00 kuna, za inozemstvo protuvrijednost 10,00 eura.

 

NARUČITE SVOJ OSOBNI TALISMAN

 

U obrazac ispod upišite svoje podatke i odaberite vrstu talismana.

Kontaktirat ćemo vas za detaljan dogovor o naruđbi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uplate se vrše internet bankarstvom, općom uplatnicom ili gotovinski prilikom preuzimanja.

Podaci za uplatu:

HRVATSKO UDRUŽENJE PRIRODNE MEDICINE

CERNIČKA 52,10000 ZAGREB, HRVATSKA

Agram banka IBAN : HR8024810001111008537

s pozivom na broj: upišite vaš OIB

Ime i Prezime  
Email  
Kontakt telefon  
Koju vrstu talismana želite naručiti ?  
Poruka