gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

TUZOVIĆ: VIŠE NEMA POTREBE ZA VRUĆIM INJEKCIJAMA ILI TABLETAMA PROTIV BOLOVA

 

Faruk Tuzović iz Sarajeva u Podzemne tunele u Visokom dolazi već treću godinu. Kao dijete je preležao dječiju paralizu što je za posljedicu imalo za tri centimetra kraću desnu nogu, a sve to se negativno odrazilo na karlični pojas.

-          Od toga proističe i ‘uvrnutost’ kičme i bolovi koje sam trpio, pogotovo kad se smjenjuju godišnja doba. Međutim, od kako dolazim ovdje nemam potrebu da svakog proljeća i jeseni zovem doktore da mi daju ‘vruće injekcije’ ili da pijem tablete protiv bolova. Drugim riječima, nemam više bolova – pojasnio je Faruk.

-          Unatoč problemima s kralježnicom, Faruk se intenzivno bavio sportom te je svojevremeno bio i golman. Česti udarci lopte u ruke uzrokovali su i povrede palčeva, odnosno zglobova, a što ga je dodatno boljelo. Dolaskom u tunele i ti bolovi su riješeni.

-          I općenito se osjećam bolje. Izađem iz tunela kao momak od 25 godina. Pozitivan utjecaj tunela na ljudski organizam ali i psihu najbolje osjeti moj prijatelj koji dolazi sa mnom. On je preživio Keraterm, a ovdje kad dođe preporodi se – rekao je Faruk.

Preporučuje svima da dođu i osjete blagodati tunela, a njegovo svjedočanstvo možete pogledati ovdje: 

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required