gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

 ISPOVIJEST SEVIM MUJEVIJE: NAKON BORAVKA U TUNELIMA TLAK MI SE NORMALIZIRAO

gallery/baff6fdd48e83d808c46ad95e0e57579_m

Brojni posjetitelji prahistorijskog podzemnog labirinta Ravne uvjerili su se u beneficije koje ovaj misteriozni kompleks ima po ljudsko zdravlje, a zahvaljujući visokoj koncentraciji negativnih iona, elektromagnetnim poljima, ultrazvuku i odličnoj zasićenosti kisikom.

Jedna od njih je i Turkinja koja živi u Sarajevu gospođa Sevim Mujevia (54 godine). Na Mujevijin osobni zahtjev objavljujemo njeno iskustvo s boravkom u tunelima u Visokom.

Naime, Mujevia je prošlog ljeta prvi put posjetila kompleks tunela Ravne, a ono što se desilo poslije, nazvala je pravim medicinskim čudom. Ispričala nam je da su joj se problemi s visokim tlakom (220/135) počeli javljati prije tačno jedanaest godina. Beuzuspješni ljekarski pokušaji da konvencionalnom terapijom riješe ovaj problem, Sevim su doveli u očajan položaj. Kako nam sama prenosi, u tom periodu život joj se svodio na česte odlaske na odjel hitne medicinske pomoći bolnice Koševo u Sarajevu, ali lijekovi nisu djelovali onako kako su doktori očekivali.

Prije šest mjeseci, a nakon što je počela redovno dolaziti u tunele, tlak joj se normalizirao i ne prelazi vrijednost veću od 140/90.

Gospođa Sevim (lijevo na slici) zamolila nas je da objavimo njenu ispovijet kao savjet svim osobama sa sličnim poteškoćama da dođu i isprobaju ljekovitost podzemnih tunela ispod piramida u Visokom.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required