gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

SLOVAK JULIUS ČINGER TVRDI DA JE ZAHVALJUJUĆI BORAVKU U TUNELIMA RAVNE IZLIJEČIO RAK PLUĆA!

 

Brojna svjedočanstva o ljekovitim svojstvima Prahistorijskog kompleksa tunela Ravne, te vode iz tunela, zabilježena su proteklih godina, a najnovije nam dolazi iz Slovačke. U pitanju je Julius Činger, koji je ovog vikenda stigao u Visoko, ali ovaj put sa sjajnim vijestima.

Naime, Julius je bolovao od raka pluća, o čemu svjedoče i nalazi Univerzitetske bolnice u Bratislavi, odjel onkologije, a pored toga, zbog širenja bolesti, imao je i brojne druge zdravstvene probleme, povezane sa teškom bolešću. Na nalazima iz mjeseca veljače ove godine, zabilježen je rak pluća, a najnoviji nalazi koje je napravio i donio sa sobom, od 27.maja ove godine, kažu da je rak nestao!

- Ja sam Julius Činger iz Slovačke, imam 51 godinu i bolovao sam od raka pluća. Čuo sam za ovo mjesto (Kompleks Ravne), te došao ovdje i boravio četiri dana, ulazio sam u tunele, te pio ljekovitu vodu iz tunela. Nakon novog nalaza koji sam napravio u maju, prije petnaestak dana, pokazalo se da je tumor nestao. Ja sam dokaz, živi dokaz, ljekovitosti ovih tunela. –rekao nam je Julius, koji je u Visoko stigao sa novim nalazima, te još jednom potvrdom izuzetnih svojstava Prahistorijskog kompleksa tunela Ravne.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required