gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

BEŠIROVIĆ: DVADESET MINUTA NAKON ULASKA U TUNEL OSJETILA SAM POBOLJŠANJE

 

Zilha Beširović iz Gradačca imala je dvije operacije srca 2011. i 2012. godine u Švicarskoj. Ugrađena su joj dva bypassa i četiri stenta. Zilha je, zatim, prošla kroz proces rehabilitacija u banjskim ustanovama u Švicarskoj. I nakon operacija i liječenja, istakla je, teško je disala, otežano se kretala i imala napade klaustrofobije…a onda je posjetila Prahistorijski podzemni labirint Ravne.

-        Čula sam za ovo mjesto i šta ono može uraditi za ljudsko zdravlje i došla sam. Dvadeset minuta nakon ulaska u tunele osjetila sam poboljšanje. Ne može se ovaj osjećaj opisati. Pluća su mi puna neke energije, kisika, osjetim da bih mogla sad hodati koliko hoću – objasnila je Zilha.

Potrudiće se, dodala je, da dolazi što češće jer se ni u banjama u Švicarskoj nije osjećala ovako dobro kao u tunelima

Njeno svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Napomena: Fondacija se ne bavi liječenjem. Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije. Fondacija ne tvrdi da je boravak na piramidama i tunelima zamjena za redovne medicinske terapije i lijekove. Boravak u tunelima je na vlastitu odgovornost posjetilaca. Fondacija se bavi naučno-arheološkim istraživanjima Bosanske doline piramide, ali i objavljuje individualna svjedočanstva posjetilaca.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required