gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

gallery/a1

SAVJETNIK/CA ZA OSOBNU TRANSFORMACIJU

(TRANSFORMATIVNI LIFEMASTERY CONSULTANT)

 

Transformacija (lat.trans=preko+forma=oblik) uglavnom se kao termin koristi u molekularnoj biologiji, no u životnoj terminologiji poznajemo ga u smislu promjene života procesom koji nije uvijek ugodan i koji ne donosi uvijek željene rezultate.  Treba znati prepoznati  traume duboko zakopane u sebi, treba moći razbiti usađene obrasce i odbaciti ograničavajuća uvjerenja; treba znati pomoći sebi, ali i drugima.  Transformacija u ovom smislu proces je koji spada u duhovnu medicine točnije u alkemiju i koji doista može silne negativnosti ne izbrisati, već tranformirati u pozitivnosti,  u svjesnost i ogromnu  silu kraetivnosti.

 

Osposobljavanje za savjetnika/cu za osobnu transformaciju namijenjen je osobama koje trebaju i žele prvenstveno vlastiti mir, koji žele puno više zadovoljstva nego ga imaju sada, za osobe koje žele afirmacijama mjenjati život. Također osposobljavanjem je zajamčen veliki uspjeh svakome tko ima u sebi želju pomagati i razumjevati druge osobe i koji želi motivirajući druge motivirati sebe za velike rezultate.

Osposobljavanje se vrši dopisno - konzultaitvnim putem i podijeljeno je u 5 tematskih područja za koje se koristi ispitna mapa, te nakon položenih svih 5 stupnjava  pristupa se pisanom program osobne vlastite metode kojom će se savjetnik za osobnu tranformaciju koristiti u svojem daljnjem radu.

 

Program

  1. Osnove načini I prijedlozi za bolji rad na bazi life coachinga – Uvod u coaching

  2. Osnove astrologije  i  tarota

  3. Osnove numerologije i MPM-a

  4. Osnove prirodne medicine

  5. Prepoznavanje -  detekcija zašto osobe ne postižu svoje ciljeve + postavljanje kratkoročnih - dugoročnih ciljeva – talismanska mapa

  6. Obrana vlastite metode  kombinirana na prethodnim točkama – provođenje jedne sesije 

Trajanje programa nije vremenski određeno jer se prati ritam polaznika koji je uvijek individualan. Nakon završenog jednog dijela i uspješnog savladavanja programa  nastavlja se prema osobnim sposobnostima polaznika  na drugi dio.

 

CIjena  : 

Osposobljavanje u svim točkama  iznosi ukupno :  4.600,00 kuna.

Jednokratnom gotovinskom uplatom prilikom upisa polaznik ostvaruje popust od 10%.

 Postoji mogućnost uplate na 3 rate ( 30 % prilikom upisa,  40 % za 30 dana

  i 30 %   15 dana prije završetka osposobljavanja ).

 

 

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required