gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

EVELINA IZ ITALIJE: LJEKOVITO SVJEDOČANSTVO IZ TUNELA RAVNE

 

Talijanka Evelina posjetila je Podzemni tunelski labirint Ravne 13. jula 2017. s grupom prijatelja. Prije 35 dana je imala kirurški zahvat i operaciju na nožnom zglobu. Prije nepunih sedam dana doktori su joj skinuli šavove. Međuti, imala je poteškoća s hodanjem, čak i uz pomoć štapa. Noga joj je bila otekla kada je došla u Visoko.

Nakon jedne posjete misterizonom prahistorijskom tunelu Ravne u trajanju od sat i pol, Evelina je bila iznenađena da je po izlasku iz tunela mogla normalno hodati. Pogledala je zglob: oteklina je u potpunosti nestala.

Ovo je još jedan primjer samoizliječenja nakon boravka u tunelima Ravne i izlaganju pozitivnoj energiji piramida: najboljoj frekvenciji elektromagnetizma i ultrazvuka i originalnoj Šumanovoj rezonanci. U tunelima izostaju sva loša zračenja kojima smo okruženi: negativna kozmička zračenja, negativna energija podzemnh voda, prirodna radioaktivnost, signal za internet i mobilne telefone. Doda li se tome prisustvo velike koncentracije negativnih iona koji imaju beneficije za naš organizam, jasno je da se u u tunelima odvija najbrži, najefikasniji i najzdraviji proces u kojima stanice započinju proces samoizliječenja.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required