gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

ANA: UPRKOS KLAUSTROFOBIJI NISAM OSJEĆALA STRAH U TUNELIMA

 

Strah od zatvorenog prostora (klaustrofobija) problem je s kojim se vrlo neugodno nositi, posebno ako boravak u takvim prostorima izaziva jake simptome poput vrtoglavice, mučnine, znojenja, itd. S ovim se svakodnevno bori i Ana iz Belišća (Hrvatska) koja je, uprkos strahu, došla u Visoko sa željom da posjeti Prahistorijske podzemne tunele Ravne.

-        Ušla sam u tunele s mišlju da ću se morati brzo vratiti i ranije izaći. Ali, evo, bili smo u tunelima malo više od sat vremena i nikakvih tegoba nisam imala. Ni vrtoglavicu, ni mučninu, a ni strah nisam osjećala. Doći ću ja opet – rekla je s osmjehom Ana.

NAPOMENA REDAKCIJE: Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima, Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene. Na službenoj web stranici Fondacije povremeno se prenose izjave i svjedočanstva posjetilaca o ljekovitom djelovanju energije piramida. Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije niti se bavi liječenjem.

Njeno svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required