gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

Astrološka analiza – horoskop uz savjete

za svaki horoskopski znak

Jesenski horoskop   2018.godine

 

 

OVAN

Sretan dan za eventualne igre na srecu:  utorak  

Boja:  preporuka je, tijekom rane jeseni  koristiti što je više moguće crvene boje, u odijevanju pogotovo, jer će vam potaknuti  samoinicijativu, koja vam toliko povremeno nedostaje. Sjetite se kako su  vitezovi u povijesti  na svojim  grbovima nosili crvenu boju koja je i tada imala snagu poticanja nekih unutrašnjih snaga.

Misao jeseni:

U sve i svašta vjerujem, samo ne znam zašto ne vjerujem u sebe?

Sretna područja: 

Njemačka, Poljska, Izrael,  Napulj, Firenca, Berlijn, Birmigham

Preporuka za film:

Brzi i žestoki, Psi iz rezervoara, U orlovom gnjijezdu   i  svi  Tarantinovi filmovi gdje se hrabri ovnovi poistovjećuju sa  aktivnim glavnim  likovima.

LJUBAV:

Jesen je za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka po pitanju  ljubavi općenito jedno mirnije razdoblje. Partnerske veze, bilo da se radi o braku ili o vezi  biti će relativno stabilne, bez nekih pretjeranih izljeva emocija, i bez stresa. Pojedinci će se odlučiti na prekid, ili distancu, pa čak i razvod s bračnim partnerom, no to će biti posve mirno i bez očekivanih ratnih stanja. Usamljenima se prognozira jesen u kojoj će imati priliku svoj status promijeniti, odnosno postat će ne samo zaljubljeni već i zauzeti.

Prijatelji će se i dalje pokazati kao odličan i vrijedan izbor, dok rodbinske veze najviše mogu nastradati zbog vaše naprasite naravi.

ZDRAVLJE:

Puno je pripadnika horoskopskog znaka Ovna koji su unatoč izuzetnim prilikama da se ovo ljeto posvete sebi zapravo propustili to raditi. Zapostavljena je planska vježba, rekreacija, a sve pod okriljem topline i nekih drugih okolnosti. U jesenskim danima preporuka je sanirati sve propušteno, obavezno napraviti makar preventivne preglede, te se vratiti ispravnim i zdravima navikama.  Manji broj osoba pod ovim znakom trebalo bi imati intervencije u smislu kirurgije ili velikih dentalnih zahvata, te uz podršku zvijezda sve će proći u perfektnom redu.

POSAO:

Poslovno su Ovnovi dovedeni pred zid. Naime, dugo razdoblje isćekivanja rezultata, a koji se suštinski temelje na sreći, ne na radu, mogao bi konačno pokazati svoje pravo lice. Kako ono kažu „ bez motike nema rezultata“,  stoga će upravo ova jesen mnogima biti realno egzistencijalno teška i kaotična, ali u duhovnom smislu edukativna. Samo rijetki iznimni pripadnici mogli bi doživjeti procvat u smislu svoje karijere, odnosno samo oni će doživjeti da imaju vrhunske rezultate.

Obzirom da se i planete vole igrati mudrih učitelja, neke će te opomene morati shvatiti za naredna razdoblja puno, puno ozbiljnije.

 

 

BIK

Sretan dan za eventualne uplate igara na sreću:  petak

Boje koje trebaju koristiti pripadnici horokopskog znaka Bika su svakako  roza, ružićasta ako je to moguće što više radi postizanja  unutrašnjeg mira i svakako treba nositi i detaljima  obogaćivati život u zelenoj  boji koja je  povezana sa kreativnošću i  koja je  na neki naćin povezana sa novcem.

Misao jeseni:

Netko je dobro rekao; Bol u nekim stvarima je neizbježna, ali je patnja vlastita opcija.

Sretna područja:

Irska, Švicarska, Dublin, Toronto, Zurich

Preporuka za film: 

Stranputica, Djevojka s bisernom naušnicom, Dobra godina....   svi su sa istom toplinom obitelji,  a  većinom temeljeni na istinitim životnim pričama.

LJUBAV:

Bikice i Bikovi bi baš ovu jesen mogli napraviti iskorak i prekinuti sve mučne odnose koje gaje godinama. Najviše će se ovakvih slučajeva odnositi na brakove, partnere i zajednička domaćinstva u kojima se godinama natežu i pokušavaju izboriti za mrvu poštovanja i  ljubavi. Samo rijetki će ponovo krenuti u isti krug, razumjevanja, novih šansi, opraštanja i tolerancije koja nikuda ne vodi. Usamljeni pripadnici ovog znaka – to zapravo neće uopće doživljavati jer će im društveni život biti jako interesantan i jako će se posvetiti svim drugim, dragim osobama oko sebe.

Prijateljski odnosi biti će stabilni, kao što su i do sada. Naravno tijekom jeseni moglo bi se dogoditi još malo selekcije na tom polju koja je toplo pozdravljena. Ne trebaju vam prijatelji koji su samo deklarativno prisutni.

Porodični, odnosno obiteljski odnosi biti će mirniji nego svih ovih godina, iako se neće puno toga promijeniti u svojoj suštini.  

ZDRAVLJE:

Muški pripadnici ovogo znaka možda bi mogli smatrati da su još u nekoj formi i da su zdravi. No međutim općenito se za Bikove može reći da sami po sebi neće biti super zdravlja kroz naredne mjesece. Upravo je ovo dobro znati i započeti već danas sa mjenjanjem navika. Prvenstveno kroz jesenske dane za mnoge će biti od presudne važnosti sastaviti dobar i kvalitetan jelovnik, unos vitamina, minerala,  tekućine.  Obzirom da je dosta velik broj osoba koje će morati na manji ili ozbiljniji operativni zahvat dobro je znati da će to proći gotovo bezbolno, kao i sam oporavak.

Pripadnici koji imaju psihičke probleme dugi niz godina moraju biti posebno na oprezu jer bi mogli doista imati  loše dane, loše tjedne i veliku količinu neprospavanih noći. Osigurajte si minimalne uvjete da biste se propisno bavili  sobom. 

POSAO:

Nakon kraha kojeg su ovo ljeto osjetili mnogi pripadnici horoskopskog znaka Bik,  jesen je ipak doba u kojem će se u nekoliko dana ili tjedana izvrtiti sve i to na bolje. Naime, mjeseci propadanja, mjeseci borbi s vjetrenjačama napokom će se okrenuti u njihovu korist. Ne znači da neće biti zastoja kako u obavljanju administrativnih poslova, tako i u novčanom dijelu, ali nekim čudom (i vlastitom ludošću) stvari će se promptno završavati u dijametralno suprotnom smjeru.

Vrlo izvijesna su preselenja, adaptacije, potpisivanja ugovora, odlasci u inozemstvo i slično.

 

BLIZANCI

Sretan dan za razne novčane transakcije, kao  i za eventualne  novčane dobitke je:   srijeda

Boje koje što više trebaju  koristiti pripadnici ovog horoskopskog znaka su žuta i plava. Ne samo zato jer žuta boja (i zlatna)  pojačava   komunikativnost, već  dugovječnost i mladolikost. Plava djeluje na intelekt.

Misao jeseni:

Nije svaka prilika prilika, niti je svaka propuštena prilika bila dobro rješenja za vas. Zaboravite sve ono što se nije iz bilo kojeg razloga moglo realizirati.

Sretna područja:

Belgija, Sardinija, London, Melbourne

Preporuka za film: 

Pakleni šund, Kava i cigarete, Monthy Python  kao i ostali uzbudljivi filmovi sa elementima          pop- kulture  i  velikom dozom  humora.

LJUBAV:

Osobe koje su u vezi ili braku mogle bi doista malo ozbiljnije početi shvaćati partnere i njihove potrebe. Tijekom ljeta, kao uostalom svake godine, napravite niz glupoti kojima povređujete bezobzirno osobe oko sebe i što je najvažnije onda to prebacujete na druge. Ako volite – volite tako da nikome ne nanosite boli.

Manji broj je i onih pripadnica, ili pripadnika ovog horoskopskog znaka, koji godinama kalkuliraju rastati se, razići se ili ostati u nećem što baš nije najsretnija priča. Okončajte to. Na ovaj ili onaj način.

Zanemarujete sebe, svoje prijatelje i svoju familiju. Trgnite se i jesen ćete provesti sa ugodnim osobama, u vrlo  ugodnim danima i događajima.  

ZDRAVLJE:

Loše navike, ovisnosti, pretjerivanje u svemu...i evo vas na početku jeseni koja bi mogla biti dosta naporna zbog čestih glavobolja, nesanice, velikih i dugih depresivnih ili tjeskobnih razmišljanja. Potražite pomoć, ako ne možete na kraj sami sa svojom glavom.

Svi oni koji su psihički jaki i stabilni mogu očekivati solidno razdoblje po pitanju zdravlja. Zdravlje kako fizičko tako i mentalno se njeguje i pazi, stoga nastavite ovako kako ste krenuli i nećete imati briga oko zdravlja.

POSAO:

Promijenit ćete posao, ili kondicije pod kojima radite. Razmišljate ćete i stvarati kontakte sa inozemstvom, ili drugim gradom. Razvijat ćete polako svoje planove i duboko usađene snove, te ćete imati priliku vidjeti da ništa nije nemoguće uz puno rada, truda i strpljenja.

Mnogi će morati posve promijeniti svoju financijsku konstrukciju, što će im teško pasti, ali jedino tako ćete uspjeti prebroditi neke izvanredne troškove koji će vam se tijekom jeseni događati. Ne zanemarujte redovite otplate kredita, ili dugova, jer ćete sebi napraviti u budućnosti pakao.   

Za osobe koje imaju volju, ova jesen izvrsno je razdoblje za upis novih tečajeva, edukacija ili formalnih nastavaka svojeg osnovnog obrazovanja.

 

RAK

Sretni dani za nagradne igre i naplatu starih potraživanja  su  najbolje ponedjeljkom

Boju koju trebaju ove jeseni nositi i koristiti   pripadnici ovog  horoskopskog znaka  je  bijela boja, koja označava; onu njihovu  nevinost i nesputanost sa velikom dozom njihove  jednostavnosti koja ih vodi kroz život.

Misao jeseni:

Djelovanje (rad) je temelj svakog uspjeha.

Sretna područja:

Tunis, Indija, Kina, New York, Amsterdam

Preporuka za film:

Kramer protiv Kramera, Imitacija života, Kišni čovjek i slični osjećajni filmovi, splet obiteljskih drama koje ipak završavaju dobro.

LJUBAV:

Jesen je doba koje pripadnici horoskopskog znaka Raka vole i u kojem uživaju. Mnogi su posvećeni domaćinstvu i radovima vezanim uz  kuću, zemlju, radionice, vikendice...tako da u smirenje i smisao za život koji pronalaze u tome ima određenu ulogu kada se radi o emotivnim odnosima. Pripadnici ovog znaka koji su smireni, vezani, u brakovima, oni koji imaju već ustaljene navike nemaju o čemu brinuti. Ljubav će biti samo nastavak na ugodne i dobre dane koji će se nizati kroz jesen.  Osobe koje su drugačije, a pripadnici su ovog horoskopskog znaka, neće imati većih emocionalnih problema, niti će im se urušavati emotivni odnosi,  najviše iz razloga jer već su pomireni da im se nikakvo čudo neće u životu dogoditi po pitanju ljubavi.

ZDRAVLJE:

Većina pripadnika  će biti stabilno i fizički sasvim u redu. Naravno da je preporuka više se baviti sobom, unositi što više  promjena i novih pozitivnih navika u život, smršaviti...i svakako paziti na psihičko zdravlje. Naime,  moglo bi se dogoditi da neka tugaljiva raspoloženja prerastu u depresiju, da depresija uzrokuje nesanicu, nemir, ili totalnu apatiju. Većina će osoba bez obzira na životne okolnosti tijekom jeseni imati nekoliko dana u kojima će bezrazložno možda čak upadati u neke dane koji su ispunjeni prazninom i besmislom. To se može jedino prevladati radom i  aktivnošću, pa se stoga unaprijed osigurajte amcioznijim planovima.  

POSAO:

Kako je ljeto bilo financijski naporno, posljedice  će se osjećati i u prvim jesenskim tjednima. Kasnije će dolaziti do redovitijih priljeva sredstava, samim tim to će olakšati mnoge probleme. Izdržite,  pripremite se na nekoliko teških i izdašnih tjedana, a zatim ćete ostatak jeseni lakše financijski disati. Osobe koje traže posao, sklopit će odlične pregovore, dogovore, potpisati ugovore ove jeseni, dok će neki koji su u privatnom biznisu imati neodoljivu želju za proširenjem svojih kapaciteta, ili za dodatnim usvršavanjem.

Jesen je vrijeme kada je dobro investirati, kupovati veće i vrijednije stvari. Naravno preporuka je da se uvijek konzultirate s nekim tko se od vas bolje razumije u financije. 

 

L A V

Sretan dan Lavicama i Lavovima  svakako je nedjelja

Zlatna i naranćasta boja koja je simbol sunčeve energije  sadrži u sebi  dvije boje;  crvenu  koja potiče   akciju  i  žutu  koja podiže  životnu radost.

Misao jeseni:

Ne želim više kupovati predmete koji mi ne trebaju, ali ih kupim jer me uhvati  nostalgija.

Sretna područja:

Italija, Kuba, Madrid, Rim, Prag

Preporuka za film: 

Divan život, Kralj lavova, James Bond i sve lagane ekranizacije koje  govore o tome da se „otpisani“ vraćaju i svojim karakterom osvajaju najviše tronove.

LJUBAV:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi se pronaći u situaciji da su smireni i da ne traže nikakve avanture, ne vezano da li su u ozbiljnim partnerskim vezama ili su slobodni. Koliko god to istovremeno znači da su mnogi pronašli mir i ravnotežu u svojem emotivnom životu, ovakva letargija mogla bi ukazivati da nešto ozbiljno ne štima u ljubavi. Preispitajte svoje odnose i sebe same, kako biste vidjeli tko ili što vam točno ne dostaje. Usamljeni pripadnici ovog horoskopskog znaka neće imati silnih promjena tijekom jeseni, no nekako će se više posvetiti prijateljskim i rodbinskim odnosima pa će tako biti zadovoljniji u svakom pogledu.

Osobe koje se rastaju, odahnut će i time riješiti puno problema koji im proizlaze upravo iz loše veze ili braka.

ZDRAVLJE:

Postoji  jedan manji broj osoba kojima će jesen donijeti probleme sa  leđima, kostima i upalama, dok će većina  prebroditi jesen  uz samo pokoji dan oslabljenog imuniteta i  prolazne viroze. Svakako bi bila preporuka da oni koji ne mare za prehranu, vitaminske kure ili  za svoje tijelo  započnu jednu jesensku kuru u kojoj će svoje fizičko, ali i mentalno zdravlje staviti u prvi plan.  Planetarni sustav podržati će svaku dobru akciju, i napor koji ćinite  za svoje zdravlje, pa tako čak i oni koje očekuje operativni zahvat ili posjeta zubaru mogu očekivati brze i dobre rezultate .

POSAO:

Posao u prvom dijelu jeseni  neće imati  nekih velikih zaokreta niti problema. Tijekom listopada moguća su potpisivanja ugovora, promjena posla, promjena mjesta boravka ili općih egzistencijalnih uvjeta. Iako bi to moglo izgledati u prvom mahu kao kaos ili problemi ne treba se brinuti već samo raditi jer će uskoro  rezultat promjena donijeti dobitak, sigurnost i optimizam na kojem će se kasnije temeljiti vaša poslovna karijera.

Veliki broj pripadnika će se baviti domom, ulaganjima, investicijskim shemama i napokon će osmisliti kako i gdje će smoći novac za sve silne želje koje imaju u svojim mislima.

Volje neće nedostajati, a to je već veliki dio pređenih koraka koji vas vodi prema sigurnom i dobrom cilju.

 

DJEVICA

Sretan dan mnogim Djevicama u  jesenskim danima biti će:  srijeda

Obzirom na životne okolnosti  koje  baš nisu idealne i  stanje njihove psihe  za pripadnike ovog horoskopskog znaka  poželjno je da nose što više odjeće u plavoj boji. Djelovat će im na racionalnost  i na kvalitetniju komunikaciju.

Misao jeseni: 

Volja je neizostavna  karika koja svakog vodi do cilja. Na polja volje, pola se stvari ne rješava. 

Sretna područja: 

Hrvatska, Kreta, Pariz, Atena

Preporuka za film:

Kocka, Free Willy, Memento svi analitični filmovi koji potiču ljede na razmišljanja.

LJUBAV:

Jesenske kiše i  tmurniji dani sigurno će mnogim Djevicama koristiti kao savršen paravan da bi se što duže zadržavali u svojem ljubavnom gnijezdu i tako bježali u romantične dane. Naravno, puno je osoba koje pripadaju ovom znaku, koje neće prepoznati znakove i  koji će upropastiti mnoge dane jer se neće znati opustiti i iskoristiti svaku priliku za ljubav i druženje. Upravo zato moglo bi se dogoditi da u drugom dijelu ovogodišnje jeseni  neki ostanu i sami,  i da prođu kroz periode svađe i predbacivanja sa partnerima.

Samci će imati potrebu, silnu potrebu zbližiti se s nekim,  što će ih zapravo ućiniti nježnijima i otvorenijima za nove prilike. Mnogima će se otvoriti nova priča, nova osoba i postat će ovisni o porukama na mobitelu ili slučajnim susretima. 

ZDRAVLJE:

Kako su Djevice uvijek nekako povučenije, diskretnije pa čak i sklonije analiziranju smislenosti života lako bi se moglo dogoditi da mnogi pripadnici ovog znaka zapadnu u teža psihička stanja odnosno u depresiju. Osobe koje su sklone porocima mogle bi potpasti pod isto i tako sebe dovesti do kraja jeseni u neizdrživo psihičko stanje. Dakle, preporuka je svim pripadnicima da se počnu intenzivnije baviti sobom; da rade na vitaminima, gimnastici, treninzima, da se ne opuštaju na krivim mjestima i da preobrode što hitnije sate i dane tmurnih raspoloženja.

Fizički oslabljene osobe bilo radi bolesti, bilo radi operativnog zahvata,  imati će podršku zvijezda  u oporavku, ali svakako faktor volje, igra značajnu ulogu, tako da se  moraju trgnuti i one same za svoje dobro.

Tijekom jeseni preporuka je da malo više pažnje posvetite svojem izgledu. Promjena je dobrošla. 

POSAO:

Naravno kako osobno raspoloženje igra ogromnu ulogu u postizanju životnih ciljeva, tako bi se moglo dogoditi da iz čisto subjektivnih razloga  neki poslovni aranžmani ne budu dovršeni, ili da se dogodi neka manja propast. Gubitak volje odrazit bi se mogao cjelojesensku shemu koju ste ljetos napravili. Novac će biti u nekim navratima problem, iako tako ne mora biti jer samo malim preslagivanjem prioriteta moglo bi se puno toga riješiti.

Postoji jedan mali doista  mali broj pripadnika ovog znaka kojima će zvijezde biti od velike koristi pa će se tako odmotati jako dobar poslovni uzlet, naplata jednog dugogodišnjeg potraživanja i sklapanje odličnih poslovnih dogovora.

 

VAGA

Puno je Vaga  koje  će tijekom jeseni imati baš  sretan dan  petkom.

Smaragdno – zelenom  bojom  koja je pod jakim utjecajem Venere (planete ljubavi i ljepote, sklada i harmoničnih  odnosa)  razviti će  nove nade i privući  mir u svoj život i svakodnevnicu.

Misao jeseni:

Ponavljati uporno iste greške... lakše je otići po potvrdu da si lud.

Sretna područja:

  Austrija, Kanada, Lisabon,  Frankfurt

Preporuka za film:

Zgodna žena, Moj dečko se ženi, Prljavi ples i svi oni filmovi  u kojima dobro pobjeđuje zlo, i gdje se sve završava sretnim krajem.

LJUBAV:

Jedan dio pripadnika ovog horoskopskog znaka vrtit će se u krugu, ne znajući da li je osoba s kojom je u vezi vodi u pametnu budućnost. Ne samo da će dilemom ostati ili pobjeći zamoriti sebe, već će i svoju okolinu ugušiti tom problematikom. Najbolje bi bilo shvatiti da ta veza vrijedi, zar bi se toliko mučili i dvoumili da li ići korak dalje?

Usamljeni pripadnici ovog znaka neće biti toliko usamljeni tijekom jeseni jer će pronaći smisao u svojem besmislenom očajavanju, ali tu im nitko ne može pomoći osim njih samih.  Oni koji nisu usamljeni toliko, ali su službeno samci pronaći će osobu s kojom će se lijepo družiti, pa čak možda i razviti neku ljubavnu priču.

  
ZDRAVLJE:

Zdravstveno stanje svih pripadnika horoskopskog znaka je u usponu i uz podršku planeta sve osobe koje boluju, ili su u oporavku zbog liječenja nekih svojih zdravstvenih tegoba mogu očekivati napredak i poboljšanje.

Osobe koje se odlučuju na estetski ili neki lakši kirurški zahvat mogu odahnuti jer će doista imati kraljevski tretman i pažnju od strane osobe koja im istu uslugu pruža. Preporuka za vrlo mali broj ljudi je da se više kreću, više paze na svoju prehranu, te da se svakako u što je mogućoj mjeri više oslobodite svojih opakih ovisnosti.

Najviše stresa imat će osobe koje nisu disciplinirane i koje ne mare za posljedice prekomjernog uživanja alkohola ili žestoke hrane.

POSAO:

Kako je ova jesen posebno pod utjecajem planeta koje potiču rast, razvoj, probijanje i otvaranje raznih vrata,  dogodit će se mnogima da će započeti sa vlastitim poslom, ili da će zatvoriti dugovanja koja imaju, te da će ohrabreni krenuti ka novim poslovnim izazovima. Postoji vjerojatnost da će nedostajati sredstava na mnogim poljima, no to će nekako većina prebroditi bez velikog stresa. Jesen je izvrsno razdoblje za nova učenja, i osvajanja novih teritorija za svjetliju i materijalno bogatiju  budućnost.

 

ŠKORPION

Pripadnici ovog horoskopskog znaka  Imati će  sretan dan tijekom cijele jeseni utorkom

Preporuka je da od boja koriste više zagasitih tonova crvene boje koja će vam dati snagu, bolju kontrolu i aktivnosti uma.

Misao jeseni:

Stvarno je istinito; ne traži Vrag čovjeka, nego uvijek čovjek Vraga.

Sretna područja:  

Maroko, Monako, Hull, Liverpool

Preporuka za film:

Kum, Fatalna privlačnost, Devet i pol tjedana, Obitelj čudaka i svi oni filmovi  koji spadaju u kategoriju triler  sa začinom sirovih strasti.

LJUBAV:

Ovo je vrijeme kada mnogi Škorpioni ne miruju, već doista traže probleme. Naime, kako je ljeto bilo osrednje po pitanju raznih ljubavnih ambicija i aktivnosti s prvim jesenjim danima mnogi bi mogli potražiti nova uzbuđenja, ali na potpuno krivi način. Osobe koje su u čvrstim vezama ili u braku, ni pod koju cijenu ne bi trebale riskirati raznim niskobudžetnim avanturama koje za svrhu imaju samo podizanje vlastitog ega. Također usamljene duše, ili one koje nisu usamljene ali su samci i dosadno im je ne trebaju zadirati nos u tuđe privatne živote.

Samo je mali broj Škoripiona koji bi ovu jesen mogli provesti sigurni i tetošeni u već odavno sagrađenom ljubavnom gnijezdu. Upravo kod njih dogadjati će se niz lijepih trenutaka; od rođenja djeteta, do preselenja s partnerom na novu adresu pa sve do romantičnih izleta i  romantičnih susreta.

ZDRAVLJE:

Obzirom na samoljubljivost koja krasi mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka,  tjelovježba, prava prehrana i njegovan izgled nije nikakvo čudo. Škorpioni će ove jeseni odisati pozitivnom energijom, elegancijom i dobrim vibracijama. Samo rijetki koji su oboljeli puno ranije naići će na niz manjih prepreka u svojem liječenju koje će ipak sretno završiti.

Kako bi se održalo dobro zdravlje, prije svega mentalno doista nije potrebno riskirati u privatnom životu po pitanju bilo čega, a i treba biti na oprezu prilikom vožnje, putovanja ili obavljanja rizičnih aktivnosti.

POSAO:

Mnogi će se pokrenuti već prije dolaska same jeseni i potražiti rješenje u svojim dosjetljivim zaposlenjima kako bi povećali budžet. Nadalje će puno pripadnika ovog horoskopskog znaka biti otvoreno za velike životne promjene sve u cilju napretka i ostvarenja materijalnih želja. Osobe koje ove jeseni nakane napraviti velike korake vezane uz imovinu; kupnju, adapataciju, zamjenu i dovršetak nekog sudskog procesa imat će podršku zvijezda.

U jesenskim danima zvijezde nikako ne podržavaju igre na sreću stoga svako takvo razmišljanje i riskiranje unaprijed je izgubljeno.

 

STRIJELAC

Koliko god željeli dobitke i trudili se svakog dana pripadnici ovog  horoskopskog znaka  najbolje četvrtkom neka traže svoje kao i da tog dana očekuju eventualne  dobitke u igrama na sreću.

Boja je za pripadnike ovogo horoskopskog znaka plava ove jeseni,  privlačimo snagu  Jupitera da bi on pomogao većoj  mudrosti, povjerenju i istinoljubivosti kod svih pripadnika ovog znaka.

Misao jeseni:

M.Monroe je rekla kako se ponekad dobre stvari raspadnu da bi se mogle sastaviti bolje.

Sretna područja:

Španjolska, Južna Afrika, Toledo, Budimpešta

Preporuka za filmove: 

Ostani uz mene, Ime ruže, Nacionalno blago, Pasija i svi oni filmovi  koji u sebi nose duhovnu poruku

LJUBAV:

Ovo je vrijeme kada uz šapat kiše i vjetra planete mogu biti malo provokativne, pa izazovu neke susrete osoba iz prošlosti, a koje bi nas mogle smotati u dvije minute. Naravno lijepo je sresti osobu koju smo nekada voljeli, ali itekako treba imati na umu zašto se desio razilazak. Ne treba  počinjati ponovo niti sebi priuštiti avanture zbog koje bi kasnije mogli osjetiti gorčinu i bol. Ponovo.

Samci će posebno biti osjetljivi i skloni emotivnim pogreškama, a to mogu izbjeći.  Parovi će imati jedan dio jeseni mir i spokoj, a onda odjednom će nekoliko tjedana biti razdora, svađa i grubih riječi.  U prijateljstvu također postoji opasnost također od neslaganja i netrpeljivost, ali sve je to potpuno pogrešno jer planetarni sustav djeluje upravo tako da unese malo nemira, malo nestabilnosti i to posebno na području emocija.

ZDRAVLJE:

Kako se budu kratili dani,  i kako noći budu postajale duže, tako će neki nedostaci, odnosno bolje rečeno sva ona zanemarivanja vlastitog tijela i psihe doći na naplatu. U rujnu  je idealno vrijeme da se prisilite i krenete putem prevencije jer ćete jedino tako izbjeći vrlo neugodne situacije po pitanju zdravlja, a koje bi se u kasnoj fazi jeseni mogle razviti.

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka na svu sreću ne prijeti opasnost od povređivanja, ali opreza nikad na odmet.

U vašoj obitelji,  kod drage osobe mogle bi se također komplicirati zdravstvene tegobe, stoga ostanite pribrani i na vrijeme se informirajte o svim bolestima i posljedicama istih od kojih boluju vama drage osobe.

POSAO:

Jesen će biti raznovrsna po pitanju prilika za promjenu poslovnih smjerova, i za načine zarađivanja. Pokušajte svakako ne odbiti ama baš sve, jer u mnoštvu raznih informacija moguće je da se izgubite i da više ne prepoznate ono što zapravo želite postići.

Novac kao novac  neće mjenjati svoju težinu; jer sve ono što želite sebi priuštiti ove jeseni još neće biti moguće, a dugove koje imate nećete moći odjednom vratiti, već planski i u ratama. 

Pojedinci koji žele kredit, investitora, ili pozajmicu neka za početak tog problema sačekaju sredinu ili kraj rujna.

Svi oni koje žele promijeniti posao i / ili se zaposliti neka to naprave do sredine listopada.

 

 

JARAC

Subotom ima sretan dan povodom novaca, bilo da se radi o zaradi, bilo o pukoj sreći.

Od boja, možda je malo neobična preporuka da se koristi što više crna boja jer je većina povezuje  sa tugom i smrću. Međutim kada je u pitanju horoskopski znak Jarca onda je to samo znak  elegancije i profinjenosti uz utjecaj na realnost, čvršće osobne principe i ambicioznost.

Misao jeseni:

Nitko meni neće propisivati pravila, ali ću radi toga donositi i držati se pravih odluka.

Sretna područja:

Meksiko, Engleska, Dublin, Tokio

Preporuka za film:

Wall Street, Dobar, loš, zao, Apokalipsa danas i svi filmovi  koji podsjećaju na vremena kada je muškarac bio muškarac.

LJUBAV:

Neki će se ženiti,  a neki rastajati.  Ova jesen nikako neće biti uobičajena i lagana za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Doista, svi oni koji imaju ljubavnu priču sa svojim partnerima grabit će prema čvršćoj i sigurnijoj zajedničkoj budućnosti, dok će oni koji godinama opstaju, a da ni sami ne znaju zašto polako krenuti prema okončanju svojih agonija.

Samci će se posložiti, osjećati vrlo ispunjeni i zadovoljni svojim društvenim životom. Biti će raznih prilika za spajanje i na duže vrijeme, no oni kojima se to  ne realizira neće ćiniti veliki problem.

U svakom slučaju ove jeseni konačno ćete se i više posvetiti rodbini, prijateljima i kvalitetnim kolegama što će koristiti i vama samima.

ZDRAVLJE:

Obzirom na posloženost u privatnom, emotivnom i obiteljskom životu mnogi će pripadnici ovog znaka tijekom jeseni biti i psihički u dobroj kondiciji, te isto ako neće biti ometani nekim velikim zdrastvenim problemima.

Iako postoji nekolicina koja bi se mogla ozlijediti ili čak povrijediti zbog prebrze i nesigurne vožnje, sve će biti sa dobrim ishodom.

Osobe koje moraju liječiti neke svoje bolesti, obavljat  će većinu toga bez ikakvih bolova, i bez zastoja, a svi rezultati i poboljšanja biti će odmah vidljivi.

POSAO:

Iako je ljeto bilo opušteno i malo lakše nego bilo koji dio ove godine,  jesen će nastaviti u tom ritmu. Nešto više angažmana, eventualno pokoji zastoj može se očekivati u  tijeku listopada, no i to će proći bez neke velike drame.

Ova jesen pogodna je za pokretanje vlastitog posla, za kvalitetne i  korektne kredite i pozajmice, te za kozmetičke zahvate koji se odnose na kuće  i automobile.

Osobe koje su dugo u sporu i koje nisu mogle dočekati sudske rasprave ove će jeseni biti nekoliko puta u poziciji da sudske odnosno adminsitrativne stvari rješavaju brže nego svih ovih godina.  Također je dobro znati da će svi oni koji žele prodati nekretninu uz minimalnu korekciju svojih cijena postići izvrsnu prodaju.


VODENJAK

Baš poput  horoskopskog znaka Jarca  i  Vodenjaci će subotom ubirati  plodove svojeg rada i sretnih okolnosti.

Tirkizna nota u garderobi i nekim praktičnim uporabnim stvarima kroz  cijelu jesen pridonijeti će ostvarenju raznih  želja  i k tome će pomoći u  povezivanju i dobroj komunikaciji u društvenom životu.

Misao jeseni:

U vinu jest mudrost, u pivi lažna sloboda, biram vodu jer u njoj je zdravlje.

Sretna područja:

Kalifornija, Rusija, Hamburg, Moskva

Preporuka za filmove:

Buntovnik bez  razloga,Zvijezdane stane Pobuna na brodu Bounty i svi slični filmovi iz  futurističkog  menia i oni koji potiču bunt,  pobjedu pojedinca nad većinom.

LJUBAV:

Kao svih ranijih godina Vodenjaci kada prođe ljeto odjednom osjećaju da na ljubavnom polju nešto ne štima. Iako možda postoje neki problemi oni svakako nisu toliko veliki koliko se to njima ćini. Izjegavanje razgovora, izbjegavanje preuzimanja odgovornosti, izbjegavanje suočavanja s istinom...sve su to navike koje će i ove jeseni ugroziti apsolutno ljubuavni život  pripadnika ovog horoskopskog znaka. Jednakom mjerom samci  će kriviti sve i svakoga za svoje emocionalne pogreške i suze tako da će vrlo vjerojatno i ono malo prilika koje će imati za savršen spoj s nekim- upropastiti. 

ZDRAVLJE:

Fizički većina odnosno gotovo svi Vodenjaci osjećat će se dosta dobro. Međutim  postoji opasnost od razvitka psihosomatskih bolesti, i od depresije koja bi ih itekako mogla sastaviti u jesenskim danima.  Zvijezde bi pomogle, ali samo u slučaju ako se osoba svaka za sebe pokuša radom, djelovanjem i aktivnostima podići iz apatije. Vrlo jednostavno  pojedinci koji odluče ove jeseni provesti, detoks, dijetu, oni koji uvode nove zdrave navike u svoj život mogu očekivati dobru psihofizičku kondiciju.  Bez obzira na sve  preporuka je posjetiti  zubara, zbog mogućih neugodnih iznenađenja, te je preporuka jednako tako prevenirati virozu i gripu jer bi već krajem listopada mogli završiti u visokoj temperaturi.  

POSAO:

Ukoliko nadvladate sve psihičke poteškoće svakako možete očekivati krajem rujna razvitak dobrih poslovnih situacija. Naime, mnogi pripadnici koji se bave humanitarnim radom ili su organizatori svojeg posla, mogu očekivati  ponude, i prilike u kojima će surađivati sa već etabliranim osobama i tamo dokazati kako i sami imaju vrhunske ambicije i ideje.

Novac bi u jesenskim danima mogao predstavljati konkretan problem, jer prvenstveno mnogi nisu bili diciplinirani i trošili su i ono što nemaju. Ali, dobrom reorganizacijom, preslagivanjem prioritema, sve bi se moglo nekako posložiti bez većih zastoja i problema.

Skratite privatne izlaske jer tako nećete stići nikuda.

 

 

RIBE

Pripadnici horoskopskog znaka Riba ako žele naplatiti, realizirati ili  pukim slučajem dobiti neke novce neka to očekuju  četvrtkom.

Ljubičasta boja svih nijansi će ih umiriti, proraditi njihovu uspavanu duhovnost, potaknuti  ih ka umjetnosti, religiji, duhovnosti, a možda i prema mističnim,magijskim teorijama.

Misao jeseni:

Odabirem užitak kroz život i to je najbolja odluka koju donosim ovaj trenutak.

Sretna područja:

Portugal, Panama, Varšava venecija

Preporuka za filmove: 

Ljubavna priča, U potrazi za Nemom, Titanic,  Princeza nevjesta, Beskrajan dan  i svi oni u kojima se može pobjeći nakratko barem od surove stvarnosti.

LJUBAV:

Ribice će biti dobro. Oni koji vole i ljubav im je uzvraćena biti će nekako mirni i zadovoljni. Neki će se odlučiti za zajednički život.  Takve stvari i takvi spojevi dobro su aspektirani.

Oni koji su dugo nesretni i vole, a ljubav im nije uzvraćena mogli bi ove jeseni donijeti odluku da se više neće mučiti pustim nadanjima. Planete će ih dodatno ohrabriti u toj nakani samo treba izdržati i biti svoj.

Velik broj samaca  ugledat će osobu iz svojih snova, pokrenuti niz akcija gotovo dječačkih kako bi zadobili pažnju te osobe i na kraju će osvojiti  to srce.

ZDRAVLJE:

Ove jeseni mnogi pripadnici ovog znaka mogli bi sami sebe iznenaditi izvrsnom psiho-fizičkom kondicijom. Naravno postoji mogućnost i velika vjerojatnost da je to sama slučajnost i sposbnost organizma jer istina je da i Ribe često zanemaruju svoje zdravstveno stanje. Krajem listopada i početkom studenog mogle bi se osjećati energetske turbolencije, ali da bi se to sprijećilo treba itekako iskoristiti upravo početak jeseni za obnovu snaga, vitaminske kure, tjelovježbu, i preventivne preglede.

Velika je vjereojatnost povreda i to radi nesmotrenog i nekoncnetriranog rada i rukovanja teškim metalima, te za osobe koje vole brzu vožnju.  Pazite i usmjerite pažnju tijekom jeseni, ali i uvijek na ono što radite.

POSAO:

Kako cijele ove godine niste mogli puno toga dovršiti i posložiti kako ste na trenutak zamislili da možete,  tijekom rujna i listopada osvijestit ćete da ste doista opet na početku. Nemojte padati u depresivna raspoloženja, već se trgnite i započnite sa svim svojim projektima upravo sada. Nikad nije kasno i sigurno ako dobro zapnete do kraja godine riiješiti ćete mnoge probleme.

Novce nećete dobiti s neba, nećete naplatiti dio svojih potraživanja, ali zato ćete moći naplatiti avanse, i dogovoriti vrlo lijepe plaće i honorare za blisku budućnost.

Javite, pismeno ili usmeno tamo gdje ste u zaostatku s plaćanjem  kako biste izbjegli mnoge neugodne situacije.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required