gallery/aaa
* indicates required
gallery/healy f 1a

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

ENERGETSKO ISCJELJIVANJE

 

 

PROCES POZITIVNIH PROMJENA S POZITIVNIM POPRATNIM POJAVAMA VEĆ OD PRVOG TRENUTKA TERAPIJE

 

Čudesno iscjeljivanje kroz najjednostavniju metodu za oboljele, za sve koji imaju zdravstvene, psihičke, duhovne ili emotivne probleme.

 

ENERGETSKO ISCJELJIVANJE  - TRETMAN

 

Energoterapeutsko iscjeljivanje u nekim slučajevima nazvano ili se povezuje sa metodom stranog naziva: REKONEKCIJA. U suštini ovo je novo-stara nauka čija su naučna dokazivanja temeljena na ispitivanjima koja su mjerila djelovanje energija svjetlosti I utjecaja univerzuma na svako ljudsko biće. Terapija energetskog iscjeljivanja jednostavnija je metoda od svih ponuđenih metoda do sada, lakog je pristupa I sa puno boljim rezultatima na širokoj paleti problema koje ima pojedinac.

Mnogi se pitaju što ustvari znači pojam rekonekcija ili energetsko iscjeljivanje pa je to najlakše shvatiti kao proces pozitivnih promjena koje započinju čak i u onom trenutku kada netko prvi puta sluša o energetskom iscjeljIvanju, a popratne pojave već prvog trenutka su moguće u vidu ugode, topline, zainteresiranosti za svoju unutrašnjost, u vidu (omaglici), jačem lupanju srca, znojenju dlanova, trnaca urukama ili nogama….

Energetsko iscjeljivanje je dokazana metoda za poboljšanje općeg zdravlja bez dodatnih angažmana, vrlo efikasno, bez dodatnih troškova i bez kupnje skupih preparata. Ovdje je Terapeut energetskog iscjeljivanja spona, a cijeli sustav zasniva se na holističkom pristupu u kojem je osoba povezana mentalno, emotivno i fizički. Dobro je znano svima da samo ako su svi aspekti u ravnoteži osoba može biti dobro, biti zdrava I u konačnosti biti sretna i zadovoljna. 

Energetsko iscjeljivanje u stvari vraća u balans bolesne osobe ili osobu koja se ne osjeća dobro. Blagodati ovog procesa su višestruki i veliki. Iako su oboljenja službeno klasificirana prema karakteristikama koje ih određuju, kod ove vrste iscjeljivanja ne tretira se određena bolest ili bolesno mjesto nego se upravo balansiranjem vraća se u ravnotežu djeluje podjedanko na fizičko, mentalno, psihičko i duhovno stanje osobe.

Za terapeuta je čak bolje kada ne zna ništa ili kada zna vrlo malo o problemima samog klijenta jer tako se usmjeruje sva pažnja, energija, povezivanje na kompletnu osobu i osobnost. Naglasak je na činjenici kako su rezultati t r a j n I    - a pokazuju se već za nekoliko sati, dana, samo u rijetkim slučajevima za nekoliko tjedana. Najvažnije je da ti rezultati ostaju kao trajno iscjeljenje osobi koje se ničim ne može urušiti.

Uobičajeno je provesti tri tretmana u najviše sedam dana.  Upravo u samo tri tretmana energija odrađuje sve što treba, a svaka seansa je posesbna. Najčešće se prave senzacije događaju  tijekom treće seanse ili neposredno nakon nje.

Energetsko iscjeljivanje ne traži i ne uvjetuje ponavljanje ili ponovni rad radi istog problema ili zdravlja neke osobe.  Doista, tko se ne iscjeli, ne izliječi nakon treće seanse onda je to put viših ciljeva ili ova metoda nije rješenje.

Najveća blagodat energetskog iscjeljivanja je rad na daljinu. Okruženje u kojem osoba može biti komotna bez napetosti, uzrujavanja od prometa I nekih drugih okolnosti . Očekuje se da prilikom početka seanse, tretmana osoba bude u ugodnoj odjeći, trenirci pidžami  sličn, u ležečem položaju da su ruke spuštene ugodno niz tijelo, te da oslobodi svoj um od očekivanja. Dovoljno je opustiti se I prepustiti istraživanju vlastitog tijela mislima iznutra, a snag Univerzua odraditi će sve što treba. Za neke osobe ovo je poput laganog, svjesnog odmora u kojem uspjevaju zaustaviti horde misli, te svjesno primaju I osjećaju primitak energije. Poželjno je prilikom seanse vjerovati kako netko ipak čuje glas iz unutrašnjosti i kako tijelo lagano vibrira…treba samo dopustiti  da liječenje bude upravo onakvim kavim svatko očekuje … I još lakšim..treba se pustiti snazi jačega…

Još nešto osoba koja boluje ne treba u energetskom iscjeljivanju neophodno biti uvjerena da će joj lakoća I jednostavnost ovog tretmana pomoći – a opet će osjetiti I primiti svu moguću dobrobit.

NAGLASAK:  Ovi tretmani nikako I nikada nisu zamjena za odlazak kod liječnika medicine, ali nemaju kontraindikacije sa likovima niti terapijama.

Tretman se radi na daljinu što je popularnije, efikasnije, jednostavnije, ali nije isključen niti dolazak u studio.

Za najteže slučajeve predviđen je i dolazak na lice mjesta.     

Širok je spektar bolesti I oboljenja, tegoba I problema u kojima je dokazano enrgetsko iscjlejivanje pomoglo I pomaže:

U širem smislu eneregetsko iscjeljvianje rješava sve zdravstvene problem od onih kada je narušena ravnoteža organizma do onih kada u osobi I oko osobe postoje blockade, kada se želi smanjiti  negativnost raznih emocija I kada se želi ubrzati osobni razvoj

Depresija, noćne more, tjeskoba, anksioznost, pomisli na samoubojstva, napadaji panike, fobije, razne ovisnosti  od alkohola do teških droga, razdražljivost, tuga, svadljivost, opsjednust, sumnjičavost

Dijabetes visoki i niski tlak, moždani udar, srčani udar, glavobolje, migrene  klimakterični problem problem sa začečem, problem s a prostatom, problem s potencijom, križobolje, vrtoglavice problem sa jetrom, žuči, štitnom žlijezdom, kardiovaskularne bolesti, problem s očima  problem s hrskavicom, problem sa limfnim čvorovima, maligne bolesti, i kožna oboljenja            

 

 

 

RAD NA DALJINU !!!!

BEZ IKAKVIH KONTRAINDIKACIJA I NUS POJAVA !!!

 REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN  ODMAH

 

EMAIL: meamaja@gmail.com  

00385-91-5499-493        00385-92-1616-741