gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

gallery/aura-335-zahir-poljić-ispred-svog-centra

       Bioenergija, kiropraktika i duhovna medicina

 

 

BH kralj nauka, a sada već doktor prirodne medicine, Zahir Poljić, diplomirao je u Zagrebu /HUPAM-Udruženje prirodne alternativne medicine/. U ordinaciji ovog poznatog doktora, u Priluku kraj Živinica, više od dvije decenije, uspješno se liječe slijedeće bolesti:

-oporavljanje diskusa, što je još uvijek nepoznato u svijetu medicine,
-oporavljnanje diskusa se rješava spondiloza, skolioza, diskus hernija, kifoza i još mnogo toga,
-u svijetu niko nema aparat kojeg posjeduje, bez kojeg se ne može kvalitetno liječiti kičma, niti kvalitetno izliječiti diskurs.

Najnovije dostignuće doktora Poljića je zapravo istina da se u dosadašnjim naukama uvijek govorilo o potrošnji diksusa, što je velika greška, tvrdi Poljić i kaže:

“Kada dođe do smanjenja diskusa pa visini padne 80 odsto, a to znači da nije sasvim potrošen, već spljošten, odnosno dehidrirao je i ta dehidracija se može nadoknaditi. Ako se ne nadoknadi na vrijeme može doći do uništenja hrskavice diskusa, a to su komorice koje imaju svoje nepovratne klatnice koje zadržavaju tečnost”.

Zahir Poljić je za 2017.godinu proglašen za najboljeg alternativca u Bosni i Hercegovini i to na osnovu ankete sarajevske Aure i glasova više od 10 hiljada čitalaca ovog lista iz Švicarske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, kao i BiH.

Interesantno je napomenuti da se od brojnih pacijenata ordinacije ovog poznatog alternativca našao i egipatski ambasador u BiH, o čemu Poljić kaže:

“Vrlo rado sam prihvatio da pomognem ambasadoru u BiH Ahmed El-Sayed Khattab i tri tretmana su bila dovoljna da riješim njegov problem, što drugi eksperti nisu mogli. Kod mene se proces liječenja snima komplet, ako je pacijent saglasan, tako da snimak može obići cijeli svijet i to je jedini način da pomognem mnogima koji traže sebi lijeka. Svojevremeno je to istaknuto u medijima, a ja ističem da mi je bilo zadovojstvo što sam od Ambasade Egipta dobio zahvalnicu nakon liječenja, a ja ističem da svi moji pacijenti imaju garanciju na liječenje”, kaže Poljić.

Ovaj istaknuti doktor svoju karijeru je započeo 2006.godine, mada je cio život posvetio liječenju.Jedna od bolesti koje uspješno otklanja su srčane i disajne smetnje sa želudčanim poremećajima.

“Pet godina sam proveo na istraživanju i prvo sam rješio svoj problem, znači gušenje, aritmiju i velika naduvenost stomaka zrakom/CO2/.Kada sam utvrdio ispravnost terapije pomagao sam i drugima, tako da rezultati nisu izostali.Zbog bolesti koja me je bila prikovala za krevet 6 mjeseci i iscrpljenih svih mogućnosti liječenja,te dodatne opasnosti da izgubim desnu nogu, bio sam prinuđen da izučavam anatomiju čovjeka.Izučavanja su potrajala, ali rezultat nije izostao. Kada su izučavanja završena ubrzo sam bio na nogama i od tada pomažem mnogima da se izliječe.Tada sam izišao u medije, kako bih i drugima pomogao”, kaže nam Zahir Poljić.

U početku se oslonio na Radio Lukavac, gdje je bio rado viđen i slušan gost.Prvo je u jednoj emisiji govorio o liječenju bolesti kičme, a predstvljali su ga nadimcima “Ajnaštajn” i “Tesla”, potom su bile emisije o srčanim, želudačnim i disajnim smetnjama. Posljednje dvije emisije nisu bile tipa kontakta, ali se sutradan javila jedna osoba, o čemu Poljić kaže:

“Uslijedio je poziv iz Miričine, kada me je Jasminka Mešić zamolila da pokušam spasiti njenu kćer, koja je imala problem odlaska na redovne liječničke preglede gotovo svaki dan. Nakon par terapija na “daljinski način”, djevojčici je bilo bolje i ona je u potpunosti izliječena.Kada smo se vidjeli roditelji su bili zahvalni, jer su do mog dolaska potrošili oko 20 hiljada KM za njeno liječenje, međutim, od mene je njeno izliječenje bilo na poklon”.

Toliko za sada o ovom ekspertu za liječenje navedenih bolesti, a o njegovim uspjesima i korisnim porukama sigurno će biti još i više riječi./Š.G./

Izvor: živince.ba

 

Pogledajte i neka od svjedočanstava

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required