gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

SJAJNI REZULTATI PIP ANALIZE UČESNIKA PRIJE I POSLJE POSJETA TUNELIMA RAVNE

 

Autor: Saša Nađfeji, Beograd

 

Analizom prikupljenih podataka tokom prvog istraživačkog kvartala snimanja koji je trajao od 3. septembra 2015. do 01. maja 2016. u okviru kojeg je skenirano  127 osoba u različitim vremenskim periodima u četiri grupe, muškog i ženskog pola, različitih starosnih dobi i mjesta življenja (SAD, Argentina, Nemačka, Francuska, Hrvatska, Švedska, Makedonija, Holandija, Belgija, Španija, Austrija, Srbija, Švajcarska, Rumunija, Češka, Slovačka, Slovenija i Bosna i Hercegovina), komparativnom analizom  PIP fotografija prije i nakon boravka u podzemnom sistemu tunela Ravne je utvrđeno da je kod 72 osobe ( 57% ) primjetno značajno unapređenje energetskog polja, kod 38 osoba ( 30% ) je primjetno unapređenje energetskog polja, kod 14 osoba ( 11% ) nije primjećena promjena u polju, dok je kod 3 osobe ( 2% ) odraz energetske slike ukazao na izmorenost ili pojačanu mentalnu aktivnost. 

Suštinski je kod 110 od 127 osoba, tokom izlaganja energetskim faktorima podzemnih tunela Ravne u prosječnom trajanju od 63 minute, došlo do unaprijeđenja energetskog polja.  Pojednostavljeno rečeno, aura je kod 87% učesnika u eksperimentu bila izmjenjena iz nisko i prosječno vibrantnih boja u više ili visokovibrantne boje što po tumačenju PIP fotografija od strane njihovog pronalazača, britanskog biologa doktora Hari Oldfilda, predstavlja proces koji ima  direktne veze sa  isceljenjem, vitalnošću, harmonizacijom, izbalansiranošću, kreativnošću, učenjem... 

Rezultati prvog kvartala PIP snimanja su vrlo ohrabrujući i iskazani visokim postotkom pozitivnog učinka energetskih faktora podzemnog sistema tunela Ravne po ljude. Tokom 2016. godine će se nastaviti nova PIP snimanja i monitoring njegovih ljekovitih faktora po ljude sa ciljem što većeg uzorka učesnika u eksperimentu kao i kombiniranje PIP tehnike sa spravama za mjerenje energetskog potencijala i volumena životne energije kao i drugim klasičnim i kvantno-medicinskim uređajima kako bi još detaljnije bili u mogućnosti vršiti analizu i praćenje uticaja energija tunela Ravne po ljude. 

Kompletan izveštaj možete pročitati u dokumentu ispod teksta.

gallery/dfa32e39a5758ca03150b852ff6c27b7_m

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required