gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

DR. SIMONE ZOCCARATO: ANALIZA KRVI PRIJE I POSLIJE TUNELA

 

U Visokom je, kao gost Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, boravio talijanski doktor Simone Zoccarato u periodu od 13.-19. septembra 2017.

U okviru istraživačkog projekta dr. Zoccarato je vršio analize uzoraka krvi prije ulaska u Podzemni labirint Ravne i nakon toga. Riječ je o sofisticiranim analizama koje se ne vrše na tradicionalan način u bolnicama. Uz pomoć mikroskopa talijanski stručnjak je analizirao kako energije tunela utiču na rad bijelih i crvenih krvnih zrnaca u organizmu.

Rezultati ispitanika su ugodno iznenadili ovog suradnika Fondacije. Naime, struktura, pokretljivost, oblik i rad crvenih i bijelih krvnih zrnaca je znatno unaprijeđen nakon boravka u tunelima. U pojedinim slučajevima, razlika je bila očigledna i laicima. Detaljnija proučavanja su pokazala da energije tunela rastvaraju toksične naslage kojima ne mogu ništa ni pravilna ishrana ni fizičko vježbanje. Kasnije se ti otrovi putem krvi, te dalje kroz jetru, mjehur i kožu izbacuju iz organizma.

Zaključak je da boravak u tunelima Ravne definitivno unaprijeđuje strukturu krvi u organizmu i njenu sposobnost borbe protiv nametnika i loših masti te da se odvija proces detoksifikacije i izbacivanje otrova iz organizma.

Doktor Zoccarato će uskoro objaviti i formalni izvještaj o svom istraživanju.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required