gallery/1200px-hupam

H.U.P.M.

HRVATSKO UDRUŽENJE

PRIRODNE MEDICINE

MUSTAFA ŠUKURIĆ: ŠEĆER MI JE SA VISOKIH 15 MMOL/L PAO NA NORMALNIH 5,5 MMOL/L NAKON POSJETE TUNELIMA

 

U Bosnaskoj dolini piramida i prahistorijskom Podzemnom labirintu Ravne boravio je i gost iz Novog Travnika Mustafa Šukurić.

Prije ulaska u podzemne tunele Ravne, Mustafa je izmjerio glukozu u krvi. Nivo je bio na 270 mg/dl, odnosno na 15 mmol/L. To su vrijednosti šećera u krvi koje su pokazatelj neprikladne regulacije i bolesti dijabetesa.

Nakon boravka u tunelima Ravne od 70 minuta, gospodin Šukurić je ponovo izmjerio vrijednost glukoze u krvi. Nivo je bio 114 mg/dl ili oko 5,5 mmol/L što je idealna vrijednost. Dakle, jedna posjeta tunelima i izlaganje energijama piramida dovela je do normalizacije šećera u krvi.

Energija piramida nam normaliziranjem i balansiranjem vrijednosti u organizmu daje šansu za novi početak. Na nama je da li ćemo promjeniti loše navike u ishrani, načinu života i kreiranju stresnih situacija oko nas, koje mogu dovesti do novih poremećaja u organizmu.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije, ali objavljuje svjedočanstva posjetilaca.

Preuzmite knjigu koja mijenja živote ljudi i u kojoj se krije istinska moć da od svog života stvorite sve što poželite

gallery/aaa
* indicates required